Juhlat 1920-luvun tyyliin

Hyppää kultaisen aikakauden pyörteisiin.

Tänä syksynä 1920-luku tuo iloisen rytminsä terästämään käynnistyvää pikkujoulukautta. Mobiliassa järjestyvät näppärästi erikokoiset pikkujoulut, ja halutessasi niihin saadaan lisättyä ripaus jos toinen 1920-luvun tyyliä.

Teemajuhlien rungon muodostaa Mobilian Suomi liikkeelle 1920-luvulla -näyttely, joka tuo esille 1920-luvun elämää erityisesti liikkumisen näkökulmasta. Näyttelyssä kurkistetaan esimerkiksi tavallisen kansalaisen arkiseen kulkemiseen, naisen asemaan yhteiskunnassa ja kieltolain synnyttämiin ilmiöihin. Näyttely toimii omana ohjelmanumeronaan joko opastettuna tai illan mittaan juhlaväen itse tutustuttavana. Joka tapauksessa se luo upeat puitteet teemajuhlille.

Juhlatilat

• Talonpojan sali (suljettava tila)
suositus noin 50 henkilöä
• Piiri-insinöörin kabinetti (suljettava tila)
suositus noin 20 henkilöä
• Nimismiehen aukio (seinätön tila)
max. 200 henkilöä.  Tästä tilasta aukeaa näkymät Suomi liikkeelle 1920-luvulla näyttelyyn.

Omalla autolla Tampereelta ajaa Mobiliaan lähes suoraa tietä vain 20 minuuttia. Perillä odottaa tilava, ilmainen pysäköintialue. 

Tampereen seudun joukkoliikenteen bussilla 40b pääsee helposti ja edullisesti Tampereen keskustasta  Mobilian pääovelle.

Kuvitteellisen ravintolan mainoskyltti jossa mustalla pohjalla mustavalkoinen kuva miehestä puvussa saksafonia soittamassa ja puna-keltainen teksti Ravintola cafe de Mobilia kabaree
Vanha 1920-luvun Linja-auto jonka ympärillä 1920-luvun vaatteisiin pukeutuneita henkilöitä.

Tarjoilut juhliin

Tarjoilut juhliin järjestyvät ravintolastamme, jonka maittavat ruoat pitävät suuremmankin seurueen kylläisenä! 

Ravintolassamme on myös A-oikeudet. Tiloihin voi luoda 1920-luvun kieltolain aikaisen salakapakan tunnelmaa. 

Juhlien oheisohjelmaa

1920-luvun teemaan erinomaisesti sopivat, näyttävät ohjelmanumerot järjestyvät yhteistyökumppaniemme kautta.

Studio Piagrinan 1920-luvun tanssijat, akrobaatit ja tulitaiteilijat luovat juhliin monipuolisen show’n. Mahdollisuus lajiopetukseen vauhdikkaan charlestonin tai viettelevän burleskin pyörteissä.

Swing Teamin Foxtail Stompers -tanssiryhmä vie katsojat 1920-luvun tanssimaailmaan useamman tanssijan voimin. Esitykseen voidaan yhdistää myös opetustuokio, jonka myötä yleisö pääsee kokeilemaan tanssin huumaa.

 

Swing Doctors soittaa taidokasta ja tanssittavaa swingiä Benny Goodmanin ja Nat Colen hengessä. Laajimmillaan jopa yhdeksänhenkiseen kokoonpanoon kuuluu täysimittainen puhallinryhmä, ja autenttista 1930- ja 40-lukujen tunnelmaa luo aito vibrafoni ja ´skarppi´asustus liituraitapukuineen. Orkesterin johdosta ja laulusolistin tehtävistä vastaa Marko Aho.

DJ Juissi on viihdyttänyt vuodesta 1982 lähtien discoissa, radioissa, festivaaleilla sekä erilaisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa.
Maan kattavimmasta levykokoelmasta löytyy aina sopiva musiikki oli kyse sitten hienostuneesta matineasta tai pikkutuntien biletyksestä. Tarjolla on erityissetti 1920-luvun henkeen sopien.
Tulitaiteilija tulivanteen kanssa

Tiedustelut ja varaukset

Mobilian asiakaspalvelu puh. (03) 3140 4000
asiakaspalvelu@mobilia.fi