Autoglym Gallery

Korkeatasoiset säilytyspalvelut harrasteautolle

Autoglym Gallery on Mobilian Kokoelmatalon yhteydessä toimiva näyttelytila, jossa sijaitsee Mobilian klassikot -näyttely sekä vuosittainvaihtuva erikoisnäyttely. Yhteensä Autoglym Galleryn lasiseinäisessä näyttelytilassa on nähtävillä nelisenkymmentä ajoneuvoa. 

Autoglym Galleryn näyttelyt kuuluvat Mobilian pääsylipun hintaan, ja se on avoinna yleisölle Mobilian normaaleina aukioloaikoina.

Etsitkö säilytystilaa harrasteautollesi?

Autoglym Gallerystä on tarjolla harrasteajoneuvoille vuokrapaikkoja. Vuokrapaikka on asiakkaan ajoneuvolle turvallinen ja korkeatasoinen säilytyspaikka, jossa ajoneuvo on aina esillä suurelle yleisölle.

Tila antaa erinomaisen mahdollisuuden asiakkaan markkinointiviestintään. Tämän mahdollisuuden ansiosta monet yritykset, kuten VV-Auto Group ja Falck, hyödyntävät tiloja oman kalustonsa säilyttämiseen.

Vuokrapaikkaan sisältyy ajoneuvojen pesupaikan käyttömahdollisuus sekä ajoneuvojen nesteiden ja renkaiden ilmanpaineiden seuranta. Vuokrasopimuksen voi tehdä määräaikaiseksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi.

Tartu tilaisuuteen ja vuokraa autollesi ainutlaatuinen säilytyspaikka kaikkine etuineen!

Lasiseinän takana kiiltävä punainen MG-avoauto ja sen takana harmaa Bentley Continental Coupe konepelti avoinna, jotta yleisö pääsee näkemään mootorin

Tiedustelut

Petri Niemenmaa puh. 0400 425 063
petri.niemenmaa@mobilia.fi