Kartta ja saapuminen

Hyvien kulkuyhteyksien varrella

Saapuminen

Mobiliaan voi saapua kätevästi eri kulkuvälineillä. Autoilijoiden ja motoristien käytössä on tilava, maksuton pysäköintialue. Asuntoautolla tai -vaunulla matkailevat voivat yöpyä pysäköintialueen matkaparkissa. Tampereen seudun joukkoliikenne palvelee julkisilla kulkijaa: Tampereen keskustasta saapuvan linjan 40B päätepysäkki sijaitsee aivan Mobilian pääoven edessä. Polkupyöriä varten on polkupyörätelineet ja kauramoottorilla eli hevosella liikkuville löytyy piha-alueeltamme hevospuomi. Vesiteitse Längelmävedeltä rantaan saapuville on tarjolla vierasvenesatama.

Sijainti

Julkinen liikenne

Tampereen keskusta-alueelta Mobiliaan pääsee kätevästi Tampereen joukkoliikenteen linjalla numero 40B Tampere–Kangasala–Mobilia. Linjan päätepysäkki sijaitsee aivan Mobilian pääoven edustalla.

Linja 40B liikennöi päivittäin noin kerran tunnissa suoraan Mobiliaan. Matka Tampereelta Mobiliaan kestää noin 40 minuuttia, Kangasalan linja-autoasemalta matka-aika on vain 10 minuuttia. Mikäli matkustat koko matkan Tampereelta Mobiliaan, kyseessä on kolmen vyöhykkeen matka.

Linjan 40B aikataulut voit tarkistaa Nyssen nettisivuilta.

Mobilian aluekartta