Verkkopaja

Mobilian digitaalinen oppimisympäristö

Verkkopaja on Mobilian digitaalinen oppimisympäristö, joka sisältää erilaisia sähköisiä palveluita. Verkkopaja on toteutettu Claned ® -alustalle, ja sen tarkoituksena on helpottaa meidän kaikkien sähköistä asiointia.

Verkkopajassa Mobilian ja sen sidosryhmien asiantuntijat ovat käytettävissäsi ympäri vuoden. Vastaamme kysymyksiin ja autamme ongelmissa.

HUOM! Ensimmäistä kertaa Verkkopajaan mennessäsi sinun on rekisteröidyttävä!

Tällöin tunnuksellesi annetaan pääsy Verkkopajan alueille ja muita asetuksia. Rekisteröityminen onnistuu alempana sivulla olevien rekisteröitymisohjeiden linkillä. Jatkossa voit sitten mennä suoraan Verkkopajaan oheisella painikkeella.

Oletko jo rekisteröitynyt? Verkkopajaan pääset klikkaamalla

Verkkopajassa voit

  • tutustua liikkuvan kulttuuriperinnön perusasioihin
  • saada apua ajoneuvon historian tutkimiseen ja selvittämiseen niin digitaalisia kuin arkistosalien materiaaleja hyödyntäen
  • perehtyä ajoneuvon historiallista arvoa säilyttävien puhdistus- ja suojaamismenetelmien perusasioihin (osa myöhemmin toteutettavia avoimen ammattikorkeakoulun opintoja)
  • saada henkilökohtaista ohjausta Museoviraston entisöintiavustuksen hakuun.

 

Tarjonta täydentyy, joten Verkkopaja kannattaa ottaa seurantaan!

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten pääsen alkuun?
Se on helppoa, löydät näiden kysymysten alta kirjautumisohjeen – nähdään pian Verkkopajassa!

Miksi Verkkopajaan pitää kirjautua sähköpostilla?
Verkkopaja perustuu ihan oikeasti vuorovaikutukseen ja yhteydenpitoon. Meidän on tarpeellista saada käyttäjiin yhteys ja pystyä varmistumaan siitä, että asiat sujuvat suunnitellulla tavalla.

Miten yhteydenpito ohjaajiin tapahtuu?
Kun olet kirjautunut Verkkopajan käyttäjäksi, sinulle avautuvat Clanedin tarjoamat keskustelumahdollisuudet: Voit lähettää yksityisviestejä, voit kommentoida suoraan aineistoihin tai jakaa kommenttisi kaikkien käyttäjien nähtäville.

Mitä teen, jos tulee ongelmia?
Saat yhteyden ohjaajiin ja ylläpitoon yksityisviestillä Clanedissa tai jos et pääse jostain syystä kirjautumaan, niin sähköpostitse [email protected]

Mitä antamillani tiedoilla tehdään ja miten niitä säilytetään?
Löydät näihin kysymyksiin vastaukset Verkkopajan tietosuojaselosteesta.

Näin rekisteröidyt Verkkopajaan

  1. Siirry Mobilian oppimisympäristöön klikkaamalla TÄSTÄ.
Sisäänkirjautumissivu jossa mustavalkoisen maantieliikennettä kuvaavan kuvan vasemmassa reunassa on Mobilian sininen pyöreä logo ja sisäänkirjautumisvalikko.

2. Mobilian oppimisympäristössä toimiminen edellyttää rekisteröitymistä.
Syötä nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja keksi tilillesi salasana. Jatkossa pääset kirjautumaan takaisin sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Voit myös lisätä profiilikuvan, mutta se ei ole pakollista. Kuvan voi lisätä myös jälkikäteen.

Harmaalla kuvataustalla Mobilian sininen logo ja sen alla rekisteröitymiseen vaadittavat valkoiset tietokentät: etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite ja salasana.

3. Järjestelmä lähettää sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jos linkkiä ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Jos vahvistuslinkkiä ei tule, voit  pyytää uutta vahvistuslinkkiä.

Klikkaamalla vahvistuslinkkiä siirryt Mobilian oppimisympäristöön.

Valkoisella pohjalla sähköpostiviesti Claned-järjestelmästä.

4. Lue ja vahvista käyttöehdot. Salli myös sivun lähettää sinulle sähköpostiin ilmoituksia, sillä opettajat ja ylläpitäjät lähettävät käyttäjille viestejä.

Valkoinen tekstikenttä nettisivuston päällä, jossa tietoa sivuston käytöstä.

5. Sivu avautuu näyttämään kaikki Mobilian tällä hetkellä tarjoamat sisällöt. Suosittelemme etenemään numerojärjestyksessä.

Tilisi on nyt luotu ja voit sukeltaa Mobilian tarjoamiin mielenkiintoisiin tietopaketteihin!

Siirry TÄSTÄ Mobilian oppimisympäristöön.
Tarvitsetko apua? Lähetä kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected] niin vastaamme ensi tilassa!

Nettisivusto jossa eri aihealueiden kuvakkeet.