Turvallinen museovierailu

Huolehditaan yhdessä turvallisuudesta!

Mobiliassa näyttelyiden lisäksi avoinna ovat museokauppa ja kokoustilat voimassa olevien viranomaisrajoitusten mukaisesti. Myös kahvila Wanhojen autojen palvelut ovat käytettävissä. Mobilian tietopalvelut toimivat tällä hetkellä etäpalveluna.

Pyydämme museovieraita  huomioimaan koronatilanteeseen liittyvät yleiset turvallisuusohjeet ja muistutamme, ettei museossa saa vierailla, jos on flunssan oireita tai muuten kipeä.

Saadaksemme museovierailusta mahdollisimman turvallisen Mobiliassa on tehostettu päivittäistä siivousta ja museotiloissa muistutetaan turvaetäisyyksistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Heti sisäänkäynneillä on tarjolla käsihuuhdetta. Lipunmyynnin ja museokaupan kassat on suojattu plekseillä, ja suosittelemme korttimaksamista.

Näyttelytiloissa on saatavilla käsihuuhdetta kaikkien kosketettavien kohteiden välittömässä läheisyydessä, lisäksi kosketusnäyttöjen sisällöt on saatavilla myös omaan älypuhelimeen vapaasti käytettävän langattoman verkon kautta. Sega Rally -pelin sekä sisäkaivurin yhteydessä on pesuvälineet, joilla museovieras voi pyyhkiä kosketettavat pinnat ennen ja jälkeen käytön.

Tervetuloa!

Vanhassa mustavalkokuvassa auton lokasuojan ja astinlaudan päällä istuu ja seisoo poseeraamassa tyylikkääsit pukeutuneet kolme naista ja yksi mies.