Yhdistä vierailuun

Kangasalla riittää nähtävää!

Hotelli kuohu

Hotelli Kuohu tarjoaa laadukasta majoitusta kilpailukykyiseen hintaan Kangasalan keskustassa vain 5 kilometrin päässä Mobiliasta. Modernilla itsepalvelukonseptilla toimiva hotelli takaa asiakkailleen nopean ja joustavan varauksen. Pysäköintiä varten hotellin vierestä löytyy parkkihalli. 

Lue lisää: hotellikuohu.fi

Kaksi valkoisin liinavaattein pedattua vuodetta ison ikkunan edessä.

Murikanranta

Tampereen Terälahden maalaismaisemissa sijaitseva Kokoushotelli Murikanranta tarjoaa laadukkaita majoituspalveluita. Ajoreitti Mobiliasta Murikanrantaan on harrasteajoneuvoilla liikkuville mukava lisä päiväohjelmaan. Murikanrannassa voi nauttia upeasta luonnosta sekä hotellin sauna-, spa- ja oheisohjelmapalveluista.

Lue lisää: murikanranta.fi

Pohtiolammen sääksikeskus

Mobilian naapurustossa sijaitseva Pohtiolammen sääksikeskus on luonnonläheinen virkistäytymis- ja elämysmatkailukohde. Sääksien saalistussyöksyjä pääsee ihailemaan yleisötornista ja vesilintujen elämään voi tutustua kosteikkotornista. Lisäksi lohilammella voi kokeilla omia kalastustaitojaan ja nauttia kuumasta savulohesta.
Kuva: Petri Hirva

Lue lisää: saaksisaatio.fi/saaksikeskus

Sääksi nousee vedestä onnistuneen saalistussyöksyn jälkeen lohi kynsissään.
Yleisöä puisilla penkeillä katoksen alla. Lavalla lapsiesiintyjiä aurinkoinen järvimaisema taustallaan.

Kangasalan kesäteatteri

Mobilian Keskustalon takana sijaitsee Kangasalan katettu kesäteatteri.

Lue lisää: kangasalankesateatteri.fi

Kuvassa kesäteatterilla esiintyy Kangasalan Pikkuteatterin lapsinäyttelijät. Kuva: Matti Frick

Kisarannan tanssilava

Mobilian Kokoelmataloa vastapääten Längelmäveden rannalla sijaitsee Kisarannan tanssilava, jossa tanssitaan perjantaisin.

Lue lisää: kisaranta.fi

Tanssivia pareja isolla tanssilavalla, jonka takaseinässä olevan ikkunarivistön läpi paistaa keltainen aurinko.
Punaisen Kuplan takana rivistössä vaalea ja oranssiruskea museoauto.

Vehoniemen automuseo

Vanhoista ajoneuvoista kiinnostuneille Kangasala on erinomainen vierailukohde, sillä nähtävää riittää. Mobilian naapurissa, vain reilun 5 kilometrin etäisyydellä, sijaitsee Vehoniemen automuseo, josta löytyy mielenkiintoinen autonäyttely, erinomainen kahvila ja pienoismalleihin erikoistunut museokauppa. Automuseon vieressä Vehoniemenharjulla on myös näkötorni.

Lue lisää: automuseo.com

 

Kangasala-talo

Kangasala-talo tarjoaa eturivin elämyksinä kevyen ja klassisen musiikin konsertit, elokuvat, teatteri- ja tanssiesitykset sekä lastentapahtumat. Kangasala-talo sijaitsee Kangasalan keskustassa vain 5 kilometrin päässä Mobiliasta.
Kuva: Laura Vanzo

Lue lisää: kangasala-talo.fi

Korkean, kuparinruskean rakennuksen lasisen sisäänkäyntiseinän edessä muutama ihminen.
Näyttelytilan tehosteseinä on väriltään violetti. Tilassa pieniä vitriineitä ja lattialla olevia patsaita.

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kolmesti vuodessa vaihtuvat näyttelyt esittelevät korkeatasoista kotimaista kuvataidetta ympäri vuoden. Taidemuseon pysyvässä näyttelyssä Pitkän matkan ateljeessa tutustutaan kuvanveistäjä Kimmo Pyykön uraan ja taiteeseen yli 60 vuoden ajalta. Taidemuseon tilat sijaitsevat Kangasala-talossa.
Kuva: Jussi Koivunen

Lue lisää: kimmopyykkotaidemuseo.fi

Wannabe Storage

Wannabe.fi on suomalainen verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy vaatteita 1950-luvun tyyliin. Naisten vaatteet ja asusteet ovat pääosin Hell Bunnyn mallistoa, jonka kanssa on tehty yhteistyötä jo 20 vuotta. Hell Bunnyn uusista malleista valikoimaan tulee lähes 90 %. Koska naisellisuus ei katso kokoa, mallisto kattaa lähes kokonaan koot XS–6XL. Saatavilla myös Hell Bunnyn vanhempia suosikkeja niin kauan, kuin ne pysyvät tuotannossa.

Tiesithän, että Wannaben tuotteita on saatavilla myös Mobilian museokaupasta! Wannaben varsinainen kivijalkamyymälä löytyy Kangasalta osoitteesta Kangasalantie 960.

Lue lisää: wannabe.fi

Tutustu Kangasalan muihin palveluihin Visit Kangasalan sivuilla:

visitkangasala.fi