Fenno Galleria

Korkeatasoiset säilytyspalvelut harrasteautolle

Fenno Galleria on Mobilian Kokoelmatalon yhteydessä toimiva näyttelytila, jossa sijaitsee Mobilian klassikot -näyttely sekä vuosittainvaihtuva erikoisnäyttely. Yhteensä Fenno Gallerian lasiseinäisessä näyttelytilassa on nähtävillä nelisenkymmentä ajoneuvoa. 

Fenno Gallerian näyttelyt kuuluvat Mobilian pääsylipun hintaan, ja se on avoinna yleisölle Mobilian normaaleina aukioloaikoina.

Etsitkö säilytystilaa harrasteautollesi?

Fenno Galleriasta on tarjolla harrasteajoneuvoille vuokrapaikkoja. Vuokrapaikka on asiakkaan ajoneuvolle turvallinen ja korkeatasoinen säilytyspaikka, jossa ajoneuvo on aina esillä suurelle yleisölle.

Tila antaa erinomaisen mahdollisuuden asiakkaan markkinointiviestintään. Tämän mahdollisuuden ansiosta monet yritykset, kuten VV-Auto Group ja Falck, hyödyntävät tiloja oman kalustonsa säilyttämiseen.

Vuokrapaikkaan sisältyy ajoneuvojen pesupaikan käyttömahdollisuus sekä ajoneuvojen nesteiden ja renkaiden ilmanpaineiden seuranta. Vuokrasopimuksen voi tehdä määräaikaiseksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi.

Tartu tilaisuuteen ja vuokraa autollesi ainutlaatuinen säilytyspaikka kaikkine etuineen!

Lasiseinän takana kiiltävä punainen MG-avoauto ja sen takana harmaa Bentley Continental Coupe konepelti avoinna, jotta yleisö pääsee näkemään mootorin

Tiedustelut

Petri Niemenmaa puh. 0400 425 063
[email protected]