Sisäpuuhaa

Museossa on kivaa!

Sega Rally

Sega Rally on klassikoksi muodostunut 1990-luvun rallipeli, joka näyttää olevan myös tämän päivän lasten ja nuorten suosikki.  Peliä voi pelata yksin tai kilpaa kaverin kanssa Rallimuseossa. Toki peli sopii myös aikuisten pelattavaksi.

Pelaaminen on museovieraille maksutonta, sillä tämän vauhdikkaan pelielämyksen tarjoaa Motonet!

Jotta pelin käyttö olisi hygieenistä ja turvallista nykyisessä COVID-19-tilanteesssa, jokainen käyttäjä pyyhkii koskettamansa osat puhdistusaineella.

Raitapaitainen pikkupoika pitää kiinni ratista ja ajaa rallipeliä.
Sinisen pappatunturin satulassa kaasuttelee mies keltainen kypärä päässään.

Pappatunturi

Tähän mopoon saa koskea! Legendaarisella Pappatunturilla pääsee testaamaan virtuaali-ajoa ja fiilistelmään ajotuntumaa. Mopo löytyy Keskustalon näyttelytilasta.

Jotta mopon käyttö olisi hygieenistä ja turvallista nykyisessä COVID-19-tilanteesssa, jokainen käyttäjä pyyhkii koskettamansa mopon osat puhdistusaineella. 

Salapoliisitehtävät

Lasten iloksi näyttelyihimme on saatavilla kuvasuunnistukseen perustuvat salapoliisitehtävät, joita on mukava ratkoa museokierroksen aikana. Tehtävät sopivat parhaiten 5–10-vuotiaille.

Muista pyytää salapoliisitehtävä mukaan kassalta! Tehtävän ratkaisseille on luvassa pieni palkinto.

Kaksi poikaa tutkii paperilla olevia kuvia.
Lapsi on laskenut liukumäestä pehmeästi ison nallen päälle.

Leikkipaikka

HUOM! COVID-19-tilanteen vuoksi lasten leikkipaikalla on toistaiseksi käytössä vain liukumäki.

Perheen pienimmät viihtyvät erinomaisesti museon leikkipaikalla. Liukumäen ja leikkimökin lisäksi leikkipaikalta löytyy pikkuautoja sekä piirustusmahdollisuus.