Turvallinen museovierailu

Huolehditaan yhdessä turvallisuudesta!

Mobiliassa näyttelyiden lisäksi avoinna ovat museokauppa ja kokoustilat voimassa olevien viranomaisrajoitusten mukaisesti. Myös kahvila Wanhojen autojen palvelut ovat käytettävissä. Mobilian tietopalvelut toimivat tällä hetkellä etäpalveluna.

Varaa aika museovierailulle ennakkoon!

Mobilia on avoinna 2.1.2022 alkaen rajoitetulle asiakasmäärälle tehostetuin terveysturvatoimin päivittäin klo 10–16. Edellytämme koronapassia kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä museoasiakkailtamme. Passit tarkistetaan lipunoston yhteydessä kassalla. Museokaupassa voi piipahtaa ilman passiakin.

Otamme museoon enintään 20 vierailijaa kerrallaan ja suosittelemme varaamaan vierailuajan ennakkoon. Varaa museovierailusi Vello-varausjärjestelmästä. Varatut vierailut alkavat Keskustalolta (= Mobilian kassa) tasatunnein ja kestävät max. 60 minuuttia. Tämän ajan puitteissa voit tutustua Rallimuseoon sekä Tie vie – museotiet suomalaisuuden peilinä -valokuvanäyttelyyn. Halutessasi voit jatkaa vierailua Keskustalon näyttelyihin tutustumisen jälkeen vielä klassikkogalleriassamme (Bella Bella – italialaista tyyliä & Mobilian klassikot) 30 minuutin ajan. Siirtymiset näyttelyrakennusten välillä sisältyvät edellämainittuihin aikoihin. Liput lunastetaan kassalta ennen vierailuajankohtaa. Muistathan varata vierailuajan myös lapsille!

HUOM! Ilmoittaudu museovierailulle Mobilian kassalla hyvissä ajoin. Pidämme paikkaasi varattuna enintään 5 minuuttia varaamastasi aloitusajasta. Mikäli et ole saapunut määräaikaan mennessä, luovutamme paikkasi seuraavalle näyttelyyn jonottavalle.

HUOM! Mikäli et ole varannut aikaa etukäteen, voit joutua odottamaan vuoroasi.

Pyydämme museovieraita  huomioimaan koronatilanteeseen liittyvät yleiset turvallisuusohjeet ja muistutamme, ettei museossa saa vierailla, jos on flunssan oireita tai muuten kipeä.

Saadaksemme museovierailusta mahdollisimman turvallisen Mobiliassa on tehostettu päivittäistä siivousta ja museotiloissa muistutetaan turvaetäisyyksistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Heti sisäänkäynneillä on tarjolla käsihuuhdetta. Lipunmyynnin ja museokaupan kassat on suojattu plekseillä, ja suosittelemme korttimaksamista.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Halutessasi voit ostaa kertakäyttöisen kasvomaskin museon kassalta (1,50 €/kpl).

Näyttelytiloissa on saatavilla käsihuuhdetta kaikkien kosketettavien kohteiden välittömässä läheisyydessä, lisäksi kosketusnäyttöjen sisällöt on saatavilla myös omaan älypuhelimeen vapaasti käytettävän langattoman verkon kautta. Sega Rally -pelin, Pappatunturi-mopon sekä sisäkaivurin yhteydessä on pesuvälineet, joilla museovieras voi pyyhkiä kosketettavat pinnat ennen ja jälkeen käytön.

Tervetuloa!

Vanhassa mustavalkokuvassa auton lokasuojan ja astinlaudan päällä istuu ja seisoo poseeraamassa tyylikkääsit pukeutuneet kolme naista ja yksi mies.