Kurvaa Kangasalle -tapahtuma

Jälleen on aika Kurvata Kangasalle! Auton ja tien museo Mobilia ja Vehoniemen automuseo järjestävät yhdessä Tampereen seudun Mobilistien ja Suomen linja-autohistoriallisen seuran kanssa kaikille harrasteajoneuvoille avoimen kokoontumisen lauantaina 10.6. klo 11-15.
Tapahtuma on samanaikaisesti sekä Mobiliassa että Vehoniemen automuseolla. Museoiden välillä kurvailee SLHS:n veteraanibusseja kuljettamassa yleisöä maksutta. Bussit liikennöivät noin puolen tunnin välein. Bussit ajavat Mobiliasta Vehoniemeen ja sieltä Liuksialassa sijaitsevaan Varsamäen hevosajoneuvomuseolle ja Kangasalan keskustassa olevalle Kimmo Pyykkö -taidemuseolle. Varsamäessä pääsee tutustumaan museoon 4 euron sisäänpääsymaksulla. Taidemuseolla on Erika Adamssonin uuden näyttelyn avajaiset ja avajaisten kunniaksi ilmainen sisäänpääsy.
Vehoniemellä pienoismallitapahtuma ja Mobiliassa autoalan toimijoiden esittelypisteitä, mukana ovat Tampereen autoteknillinen yhdistys, museoajoneuvotarkastajat, Vanhat Velot, Veteraanikuorma-autot sekä Tampereen liikenneraittiusyhdistys. Viimeksi mainittu tuo tapahtumaan törmäyskelkan, jolla pääsee testaamaan turvavyön hyödyllisyyttä.
Tapahtuman musiikkipuolesta vastaa Stenari. Simo Lampinen on päivän mittaan tavattavissa ensin aamupäivästä Vehoniemen automuseolla ja puolenpäivän jälkeen Mobiliassa. Mobiliassa klo 14–15 Lampinen kertoo valokuvien keran rallimatkoistaan.
Tapahtumassa palkitaan perinteisesti kurvikkain (Vehoniemen automuseo), kantikkaine (Tampereen seudun mobilistit), vauhdikkain (Mobilia), linjakkain (SLHS ry) ja lisäksi rullaavin (Vanhat Velot) ajoneuvo. Palkintojen julkistukset klo 13 jälkeen Mobiliassa.
Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.
Lämpimästi tervetuloa!

FB-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/986743682465528